Hírek

A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások mámorító illata adja a Síaréna Vibe Park pikantériáját, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit Eplényben (https://epleny.utisugo.hu/)

„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan meseszép helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Ide érdemes eljönni a családdal és a barátokkal is, akkor is ha épp nyugalomra vágyunk, vagy ha vad lüktetésre illetve adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy nem csak télen kínál számos sportolási és szórakozási lehetőséget, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával várja a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban”

– mondja Dr. Paksi Piroska, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Októberben családi kézműves foglalkozással, nagy síszezon előtti kőszedéssel, halloween-i tökfaragással vár mindenkit a hegy. Télen a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbag-je extra adrenalint garantál majd az igazán vállalkozó szelleműeknek. Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzivalaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait.

„Kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek, és folyamatos kerékpártúrákat és erdeikirándulásokat szervezünk majd szakképzett túravezetők irányításával. A Sport43 ingyenes kezdeményezésselösszefogva az iskolás csoportokat idén sem hagyjuk ki a legjobb programokból, eddig közel 30.000 gyerek tartottmár velünk. A nonprofit programsorozat keretein belül tematikus osztálykirándulásokat szervezünk nekik,libegőzéssel, túrázással, télen pedig térítésmentes síelési és snowboardozási lehetőséggel. A tavalyi szezonbana téli sportok kedvelői – 73.000 fő -, 116 hóbiztos napon hódolhattak szenvedélyüknek, közel 8 km hosszúpályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7pályája vár minden sí rajongót idén is. Mindemellett terepfutó központtá is váltunk, és folyamatos tematikustúrákkal – erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra – csalogatjuk a természet szerelmeseitEplénybe”

– folytatja Boós Imola, a Síaréna Vibe Park marketing vezetője.

„A szolgáltatások színvonalának emelésére törekszik mindenki. A Síaréna is évről-évre bővül, új pályák és felvonók létesültek, folyamatos a fejlesztés. A Vibe Park arra törekszik, hogy igazi négy évszakos központtá váljon, ahol minden időszakban megtalálhatják az ide látogatók az őket feltöltő programokat, átérezhetik a Bakony különleges hangulatát és együtt rezonálhatnak a természettel. Eplény mottója: Sport és pihenés minden évszakban”

– mondja Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője. A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségi gasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit a hegyen.

„Az a csodálatos természeti környezet, ami itt körülvesz bennünket, valamint szolgáltatásaink, programjaink színes palettája szinte már kívánja, hogy minőségi gasztronómia párosuljon hozzá. Terveink közt szerepel, hogy az év mind a négy évszakában változatos eseményekkel és profi vendéglátással találkozzanak majd a hozzánk látogatók. Részben megújuló „gasztro” csapatunk, – élén profi séfünkkel, Fazekas Tamással – kiváló ételekkel vár majd minden éhes sportrajongót, családdal kirándulót, természetjárót és pihenni vágyót. Igazi kulináris utazásra hívunk mindenkit, változatos, minőségi ételekkel, italokkal;

– mesél a gasztronómia újításairól Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője.

Forrás: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/kirandulj-es-sielj-a-bakony-sziveben-megujult-a-siarena-vibe-park-2529699