Köszöntő

Az Enefi Vagyonkezelő Nyrt. Igazgatósága Üdvözöl minden Enefi-részvényest, befektetőt, érdeklődőt!

Társaságunk nyilvánosan működő részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde és a Varsói Értéktőzsde tagja. Tevékenységünk vagyonkezelésből áll, ötvözzük a múltban szerzett alapvetően energiahatékonysággal kapcsolatos tapasztalatunkat és a befektetések területén szerzett ismereteinket.

Célunk az, hogy részvényesinknek értéket teremtsünk azzal, hogy stabil vagyonkezelési portfoliót alakítsunk ki a gazdaság számos területén. Ezt a célt foglaltuk stratégiába és döntöttünk úgy, hogy a vagyonkezelést pillérekre osztjuk. (A pillérekről itt olvashat bővebben)

Három pillérünk közül az ALAP pillér, amely a múltban keletkezett és a mai napig tevékenységünkben szerződéses állományt jelentő energiahatékonysággal összefüggő tevékenységünket, valamint a Romániában folytatott vitás,- peres ügyekkel a jelenben is jogérvényesítésként viselt “küzdelmünket” ötvözi. (Az ALAP pillérről itt olvashat bővebben)

A REÁL pillér a reálgazdaságban kijelölt, minket vonzó befektetési területeket jelöli, olyan gazdálkodási területeket, amelyekről azt gondoljuk, hogy hosszú távon értéket tudnak nekünk biztosítani, amennyiben vonzó befektetési célpontot találunk. (A REÁL pillérről itt olvashat bővebben)

A TŐKEPIACI pillért azért jelöltük meg potenciális értékteremtő pillérként, mert a modern kor alapvetően tőzsdei lehetőségei vonzó potenciált jelenthetnek a reálgazdaságból megtermelt forrásaink számára. (A TŐKEPIACI pillérről itt olvashat bővebben)

Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra, hogy Társaságunk vagyonkezelési tevékenysége során folyamatosan igyekszik fejleszteni, hozzáadott értékkel bővíteni befektetéseit, és egyben keresi is az újabb, a stratégiába illő potenciális vagyonelemeket. Éppen ezért, amennyiben befektetési ötlete, ajánlata van számunkra, az érdeklődéssel fogadjuk, kérjük küldje meg a befektetes@enefi.hu email-címre.

Érdeklődését köszönjük!

Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. Igazgatósága

Elnök – Vezérigazgató

Részletek

Igazgatósági tag

Részletek

Igazgatósági tag

Részletek